BLOG

Τα πιο ιδιαίτερα gadgets που κυκλοφόρησαν αυτόν τον Οκτώβριο

νέα-gadgets

Μπήκε ο Οκτώβρης και μαζί του έφερε κάποια… ιδιαίτερα gadgets. Σε κάποιους μπορεί να φανούν πολύ χρήσιμα και σε άλλους καθόλου. Οι γνώμες είναι αμφιλεγόμενες, ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα νέα αυτά gadgets είναι πανέξυπνα.

1. Bluetooth πληκτρολόγιο

Τόσο τα κινητά όσο και τα tablet μας επιτρέπουν πλέον να κάνουμε οτιδήποτε θέλουμε χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε υπολογιστή. Όταν πρόκειται όμως για γραπτά μηνύματα μεγάλης έκτασης τότε δεν είναι και πολύ χρηστικά. Έτσι, λοιπόν, το bluetooth πληκτρολόγιο μπορεί να λύσει τα χέρια πολλών. Αυτό το πληκτρολόγιο υποστηρίζει Android, iOS, και Windows, διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία και λειτουργεί από απόσταση μέχρι και 15 μέτρων. Υπάρχουν όλα τα κομμάτια ενός κανονικού πληκτρολογίου, touchpad και διπλώνει ώστε να μπορούμε να το παίρνουμε παντού μαζί μας. Το μέγεθος του όταν είναι διπλωμένο είναι ίδιο με ενός smartphone!

2. Μίνι σκουπάκι πληκτρολόγιου

Ο υπολογιστής είναι συσκευή που χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση από τους περισσότερους από εμάς. Είναι επόμενο, λοιπόν, το πληκτρολόγιο του υπολογιστή να μαζεύει με τον καιρό σκόνη, τρίχες, ψίχουλα και γενικότερα μικρόβια που πρέπει να απομακρύνονται. Γι’ αυτό βγήκε το μίνι USB σκουπάκι, με το οποίο μπορούμε εύκολα και γρήγορα να καθαρίσουμε σχεδόν οποιαδήποτε βρωμιά απ’ το πληκτρολόγιό.

3. Φορητός ατομικός βραστήρας

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν αφήνει περιθώρια για περισσότερο χρόνο στο σπίτι με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνουμε να κάνουμε όλα αυτά που θέλουμε. Υπάρχουν φορές που δεν έχουμε τη δυνατότητα ούτε να φάμε πρωινό ούτε να πιούμε έναν καφέ. Υπάρχει, όμως, πλέον ο φορητός, ατομικός βραστήρας που πάει παντού μαζί μας. Πρόκειται για μια συσκευή με ισχύ 300W, χωρητικότητα 0,35 λίτρα, κουμπιά αφής, και οθόνη, στην οποία προβάλλεται η θερμοκρασία του νερού.

4. Τσάντα πλάτης με LED οθόνη

Μια εντελώς ξεχωριστή τσάντα είναι ένα απ’ τα ιδιαίτερα gadgets του Οκτωβρίου. Πρόκειται για μία αδιάβροχη τσάντα με διαστάσεις 44x35x13 εκατοστά και χωρητικότητα 20 λίτρα. Στο πίσω μέρος της διαθέτει μια οθόνη LED, που τροφοδοτείται μέσω powerbank και μπορούν να προβληθούν σε αυτή μηνύματα, εικόνες καθώς και animation.

5. Έξυπνος διακόπτης βρύσης

Ο συγκεκριμένος διακόπτης βρύσης διαθέτει αισθητήρες που επιτρέπουν τη ροή του νερού αποκλειστικά όταν πλησιάσουμε σ’ αυτόν κάποιο αντικείμενο ή τα χέρια μας. Η τεχνολογία αυτή υπάρχει ήδη σε ορισμένα μαγαζιά, αεροδρόμια κλπ. αλλά πλέον μπορεί να το έχει ο καθένας στο σπίτι του.

6. Βάση κινητού και tablet

Το κινητό τηλέφωνο έχει γίνει πλέον προέκταση του χεριού μας αυτό όμως, δεν βολεύει και πολύ σε ορισμένες περιπτώσεις. Με τη βοήθεια αυτής της νέας βάσης για κινητά και tablet μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη. Ο ιδιαίτερα ξεχωριστός σχεδιασμός της επιτρέπει την χρήση συσκευών είτε στο κρεβάτι είτε στην κουζίνα είτε οποιοδήποτε χώρο χωρίς να χρειάζεται να τις κρατάμε οι ίδιοι. Τοποθετείται πανεύκολα σε όποια επιφάνεια επιθυμούμε.

Back to top