BLOG

Περισσότερα ιδιαίτερα gadgets που ίσως σε ενδιαφέρουν!

gadgets

Σε προηγούμενο άρθρο αναφερθήκαμε σε κάποια από τα πιο περίεργα gadgets που κυκλοφόρησαν μέσα στον Οκτώβριο. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό έχουν κυκλοφορήσει ακόμα περισσότερα και θα θέλαμε να τα μοιραστούμε μαζί σας. Όλα γίνονται τεχνολογία!

1. Τηλεσκοπικός φακός κάμερας για κινητό

Το Telephone Camera Lens μετατρέπει το κινητό σας σε τηλεσκόπιο! Διαθέτει φακό με λειτουργία νυκτός, αυτόματο ζουμ και επιτρέπει την καταγραφή φωτογραφιών και βίντεο από μεγάλη απόσταση. Μαζί με τον φακό έρχεται και ένα τρίποδο για το κινητό.

2. Ρολόι τοίχου LED με αυτορυθμιζόμενη ένταση φωτός

Το συγκεκριμένο ρολόι προβάλλει την ώρα σε 12ωρη και 24ωρη μορφή και διαθέτει ένα δακτύλιο με 60 χωριστά μεταξύ τους LED για την μέτρηση των δευτερολέπτων. Η ένταση του φωτός των LED προσαρμόζεται ανάλογα με το φωτισμό του χώρου.

3. Φορητός φορτιστής κινητού με μανιβέλα

Με έναν αρκετά παραδοσιακό τρόπο μπορείτε να φορτίσετε το κινητό σας σε περίπτωση ανάγκης. Πρόκειται για έναν φορητό φορτιστή τον οποίο συνδέεις με ένα καλώδιο με το smartphone σου και με το γύρισμα της μανιβέλας που διαθέτει πραγματοποιείται η φόρτιση. Δεν θεωρείται και ο καλύτερος τρόπος παρόλα αυτά είναι οικολογικός και ιδανικός για περιπτώσεις που τίποτα άλλο δε θα μπορούσε να βοηθήσει.

4. LED ένδειξης αλλαγής κατεύθυνσης ποδήλατου

Η χρήση ποδηλάτου είναι αρκετά επικίνδυνη ειδικά σε δρόμους με πολλά αυτοκίνητα και μηχανές. Η δημιουργία του έξυπνου LED ένδειξης αλλαγής κατεύθυνσης μπορεί να βοηθήσει στην αποτροπή ατυχημάτων καθώς διαθέτει λειτουργίες που δείχνουν αν θέλουμε να στρίψουμε ή να σταματήσουμε κάπου. Η διαδικασία αυτή γίνεται αυτόματα χάρη στον αισθητήρα που καταλαβαίνει πότε το ποδήλατο στρίβει ή μειώνει την ταχύτητα. Φορτίζει μέσω USB με μπαταρία 1.200 mAh.

5. Λουρί σκύλου με φακό

Το Mostar UFO της Xiaomi είναι ένα αρκετά ιδιαίτερο gadget. Πρόκειται για ένα λουρί σκύλου κατασκευασμένο από ABS υλικό και με αντιολισθητική λαβή διαθέτει ενσωματωμένο, επαναφορτιζόμενο φακό για τις νυχτερινές βόλτες.

Back to top