Επισκευή Smartphone

Επισκευή

Το smartphone είναι ίσως η συσκευή που χρησιμοποιούμε περισσότερο καθημερινά ανεξαρτήτως μέρους και ώρας . Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μεγαλύτερη έκθεση τις συσκευής σε πιθανούς κινδύνους και φθορές .

Στο servicaki είμαστε σε θέση να επισκευάσουμε οποιαδήποτε βλάβη σε Smartphone, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τα ποιοτικότερα ανταλλακτικά που υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά.

Το προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο και η εμπειρία που διαθέτουμε η οποία προέρχεται από τον μεγάλο αριθμό επισκευών μας επιτρέπει να δίνουμε λύσεις και στα πιο δύσκολα προβλήματα.

Είναι πολύ σημαντικό η επισκευή ενός κινητού να γίνεται στον κατάλληλο χώρο και με τα κατάλληλα εργαλεία μιας και όλα τα μέρη του κινητού για εξοικονόμηση χώρου είναι με συγκεκριμένο τρόπο τοποθετημένα στην κάθε συσκευή . Το παραμικρό λάθος μπορεί να αχρηστεύσει την συσκευή σας .

Στο Servicaki χρησιμοποιούμε είτε Original είτε OEM ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας πάντα βέβαια σε συνεννόηση με τον πελάτη.

Επίσης αντιμετωπίζουμε με μεγάλη επιτυχία βλάβες οι οποίες προέρχονται από την επαφή του κινητού με νερό ή βλάβες που προέρχονται από υγρασία.

Διαθέτουμε άριστη τεχνογνωσία πάνω σε όλα τα λογισμικά που κυκλοφορούν και μπορούμε να αναβαθμίσουμε για εσάς την συσκευή σας με την καλύτερη ROM για την κάθε συσκευή όπως επίσης και να ξεκλειδώσουμε οποιαδήποτε συσκευή .

Επίσης μπορούμε να κρατήσουμε backup τα δεδομένα σας ακόμα και από συσκευές που δεν λειτουργούν όπως επίσης και να κάνουμε ανάκτηση δεδομένων.

Σε περίπτωση που δε βρίσκετε τη βλάβη που σας ενδιαφέρει, ή δε γνωρίζετε ποια ακριβώς είναι η βλάβη της συσκευής σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και μπορούμε να κανονίσουμε για εσάς μία δωρεάν διάγνωση της βλάβης του κινητού σας καθώς και μία εκτίμηση κόστους.

Back to top